середу, 14 вересня 2016 р.

STM32: Експорт проекту з mbed до засобу розробки CooCox IDE

Опис експорту в малюнках

Онлайн засіб розробки це добре, бо маєш доступ до своїх проектів з будь якого комп'ютера на будь якій операційній системі, що має доступ до інтернету. Але буває потрібно попрацювати і в оффлайн.
Онлайн засіб розробки mbed дозволяє експортувати створені в ньому проекти до інших IDE, таких як (на час написання цієї статті): Keil uVision4CooCox CoIDESystem Workbench for STM32IAR System, тощо.
Давайте спробуємо експортувати, для прикладу, будь який робочий проект з mbed до CooCox CoIDE і перевірити вже там як компілюється, прошивається і працює наш проект. CooCox CoIDE взятий для прикладу, принцип експорту один й той самий і для інших IDE.
Я за приклад візьму проект з попередньої статті "Підключення 1602 LCD Keypad Shield до STM32F103 Nucleo в засобі розробки mbed". Заходжу до компілятора mbed. З списку проектів, що в вікні ліворуч "Program Workspace" обираю проект "LCD_KeyPad_Shield", та в вікні "Program Details", що праворуч тисну "Export":
Обираємо і експортуємо
Далі відкриється вікно де потрібно обрати ваш засіб розробки зі списку. Я обираю CooCox CoIDE:
Обираємо засіб розробки
Далі тиснемо кнопку "Export" і в теку для завантажень отримуємо zip архів з проектом "LCD_Keypad_Shield_coide_nucleo_f103rb.zip". Копіюємо вміст архіву, теку "LCD_Keypad_Shield" до теки "workspace" нашого CooCox CoIDE.
Тепер запустимо засіб розробки CooCox CoIDE і в ньому відкриємо експортований проект. Отакої, всі коментарі кирилицею - спотворено. Але то нічого, сама програма від того не постраждала. Компілюємо. Прошиваємо до мікроконтролеру. РаДіємо що все працює. 

Відео опис експорту

Немає коментарів:

Дописати коментар